Open Coffee Lansingerland

Open Coffee

Open Coffee
Lansingerland
06 26 85 25 06
(iedere eerste maandag van de maand tussen 09:00 en 11:00 uur bij Brasserie Edelweiss in Berkel en Rodenrijs).

email website

  • Aanbieding

Open Coffee Lansingerland is GRATIS toegankelijk. Je betaald alleen de door jou genuttigde consumpties. Wij bieden starters de mogelijkheid zichzelf te presenteren, meld je daarvoor aan via bovengenoemd e-mail adres.

Open Coffee Lansingerland

Vrijwel iedere ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken, netwerken! Dus ook jij als starter.

Het is dan fijn als je hier op een laagdrempelige manier kennis mee kan maken. Leer andere ondernemers kennen en bouw je netwerk uit onderweg naar nieuwe business. Iedere maand organiseren een aantal ondernemers uit Lansingerland de Open Coffee Lansingerland. Voor ondernemers, door ondernemers.

Bij de Open Coffee komen voornamelijk starters, zelfstandigen en freelancers bijeen om onder het genot van een kop koffie ( of thee) met elkaar van gedachten te wisselen, idee├źn op te doen, elkaar te helpen, nieuwe mensen te leren kennen en jawel ook om zaken te doen.

Het bijwonen van de bijeenkomsten is gratis, we vragen alleen een vrijwillige bijdrage voor de genuttigde consumpties, aanmelden voor de bijeenkomsten is niet nodig maar mag uiteraard wel, zeker als je voor jezelf een stok achter de deur wilt zetten. Neem dan contact met ons op via onze Facebook pagina, via Twitter of per e-mail. Ook is er een LinkedIn groep waar je je voor kan aanmelden.

Jij bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen, ook als je nog niet gestart bent, maar wel plannen hebt om te gaan starten.

De Open Coffee Lansingerland is iedere eerste maandag van de maand tussen 09:00 en 11:00 uur bij Brasserie Edelweiss in Berkel en Rodenrijs.

We hopen je snel een keer te zien bij de Open Coffee.